Ny Moncler Jakke Dame Outlet - Moncler Vinterjakke Tilbud


Billig Moncler Barbel Sort Moncler Vinterjakke Dame Online
Om vinteren, iført en Moncler Jakke er meget komfortabel, men når den dunjakke beskidt til at blive renset, vil være meget ked af, fordi materialet ikke er nede som almindelige tøj materialer, kan let rengøres, hvis jakken ren korrekt, Vil påvirke udseendet og varmen. Hvis du også vaske dunjakke at bekymre sig om det, tage et kig på, hvordan korrekt vask metode små som vi strippe ned jakke.
Hvis kappen kun delvis beskidt, det anbefales ikke at rense hele, kan det betragtes under anvendelse af en lokal vaskemetode, specifikt følgende tre trin. Trin: Ned aftørring beskidt tandbørste dyppet i detergentet. Trin to: vaskemiddel gentagne gange tørres af med en ren vådt håndklæde. Det tredje trin: Tør vandmærket med et tørt håndklæde. Hvordan man korrekt vasker dunjakke er ikke meget simpelt?
Sådan vasker Moncler Jakke Dame højre? Først dunjakke dyppet i koldt vand i et stykke tid, formentlig omkring en halv time, således at den fulde våde dunjakke inde og ude. Så vaskemiddel i varmt vand, så gennemblødt før sætte dunjakke blød i 15 minutter, hvor rollen, men husk ikke at lægge for meget vaskemiddel, eller resterende vaskemiddel dunjakke vil påvirke fluffy ned, Meget reducere varmen. Ned fra vaskemidler til fjernelse af vandet, flise i rene overflader med en blød børste dyppet i detergent forsigtigt skrubbe dunjakke fra indersiden til ydersiden. Hvordan man korrekt vaske dunjakke? Vand kontrol meste af nettet, derefter ned jakke i en ren vand skylles flere gange til fuldstændig fjernelse sæberester. Efter en god vask dunjakke, ikke kan vride ud i vandet skal derefter hænge til tørre fliser eller forbyde eksponering, ikke jern, så for ikke at brænde tøj.
Vask altid dunjakke i hjemmet er ikke let, hvis rengøres korrekt, kan der være skader på tøj, og der vil være grimme hvide pletter senere fandtes, hvis valget rensning. Dernede er ikke en tør, varm og kan påvirke tøj, kan følgende metode nemt færdiggøre rengøring af dunjakke, og der er ingen hvide pletter: 1, må vi først forberede en gryde med varmt vand, og din hånd temperaturen kan næsten, ikke for varmt, og sætte den rigtige mængde opvaskemiddel i vandet. 2, kappen i det varme vand blød i 10 minutter efter starten af ​​vask. Bemærk, at, ikke hånd til at gnide tøjet, behøver beskidte steder ikke at bruge en blød børste eller tandbørste til at skrubbe kan, og ikke fokusere beskidt Institut for steder knalde. 3, børsten ren, ikke vrides twist at presse vandet, langs puklen ned på det, og derefter vand til at gå over. 4, ved rengøring den anden passage, et par dråber eddike til vandet (med en mængde næsten normal tilberedning). Nede på indersiden i blød 5 - 10 minutter forsigtigt ælte et par gange. 5, tør, når den opmærksomhed, må det samme ikke vride twist at vride vandet, i lighed med sine hænder mod klemme på den, hænge tør. Og må ikke være i solen efter solen, kan godt ventileret sted være. 6. Efter tøjet til tørre, fjerne tøjet på sengen, slapping bøjle med et stort område, hele hver beat, tøj naturligt fluffy.
Moncler Jakke Dame Tilbud Den gode børste dunjakke hængende på væggen i toilettet, åben bruser med varmt vand Åh, vandtemperaturen ikke er for høj, skyl dunjakke oppefra og ned, være opmærksom, hvis nedenfor, og derefter skylles, skylles ned jakke oven på endnu ikke godt klare, Åh, sørg for, master denne ordre. Derefter kappen på pressemetode af en restvæske detergent også oh ekstrudering. Med ensartet fugt ned fra det ekstruderede jakke, mens skylning med brusehoved, det presserende jakke indefra og ud, når skummet jakke til at rense den. Down jacket og andet vand kan tørres efter tørring.
Ønsker at tørre ud fluffy influenza, skal være opmærksom på temperaturen. Indendørs, varm luft tørring, udtørring, da der er nye dunjakke og fluffy, som nyt, åh. Hvis det er i den udendørs tørring, tørret og husk at pudse dag på klimaanlæg, vil den indvendige side af denne jakke spredt ned til, fluffy venner.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Moncler Dame Salg - Billig Dame Moncler Expansion Down Jakke 2014

Moncler Dame Salg Billig Dame Moncler Euphemia Long Coats

Billig Moncler Tib Vest Herre Steel Moncler Vest Herre Udsalg