Moncler Vest Herre Outlet - Moncler Jakke Udsalg


Billig Moncler Ray Vest Sort Moncler Vest Herre Udsalg
Ned den er lang i underlivet gæs,Moncler Jakke ænder, Reed ind i en blomst-formet hår, ind i et ark kaldet fjer. Fordi Down er et animalsk protein fiber, højere end den termiske isolering af bomuld, og skyerne ti millioner trekanter fjer sfæriske fine porer på en fiber, kan udvides og kontraheres med temperaturændringen, temperatur kontrolfunktion den genereres, kroppen kan optage varmestrømmen cirkuleres , Isoleret udefra kold luftindbrud.
Hvis Moncler Jakke Udsalg dunjakken ikke er snavset, kan der anvendes renseri. Med et håndklæde dyppet i benzin krave, manchetter, bryst, osv forsigtigt tørre, efter at olien er fjernet med et tørt håndklæde aftørring farvet med benzin, benzin kan bæres efter fordampe.
Hvis jakken er snavset, Moncler Jakke Herre skal du kun bruge den samlede vaskemetode. Første dunjakke suges i koldt vand i 20 minutter. Med 2 spiseskefulde af vaskemiddel i vandtemperatur på 20-30 °.] C i vand, omrøres, og derefter presse ind og fjerne vand fra vandkappen inden for 5-10 minutter. Kappen blev fjernet fra vaskevæsken i en ren flise plade med en blød børste dyppet i vaskeopløsning fra indersiden til ydersiden forsigtigt skrubbe. Efter krat rense tøj i carry skyl vaskevæske flere gange, derefter skyllet 2 gange i varmt vand på 30 °.] C og derefter anbragt i rent vand til skylning 3 gange til fuldstændig fjernelse sæberester. Efter Down at skylle ren med et tørt håndklæde indpakning forsigtigt suge vandet ud, og derefter placeres i solen for at tørre eller ventilation. Efter tør, med en pind til at trykke på tøj siden, så ned for at genoprette den fluffy og blød.
Være i stand til at drage fordel af "off-season storm" købe billige italienske jakke er virkelig en behagelig ting. Men trods alt er det varm sommer, det er stadig tidligt fra vinteren, eller hold det godt. Men hvordan man vedligeholder jakke, forstår du?
Hvis der Moncler Vest Herre ikke er indlysende beskidt træningsjakke, behøver jakke ikke være nye rene, åndbar belagt med en god artikel, for at forhindre insekter til en kugle kamfer, og derefter lagret i et ventileret tørring skab kan, ikke ved at vægten nævnt ovenfor.
Sommer og efterår regn, efter regntiden, det bedste dunjakke ud lufttørre for at forhindre meldug, hvis der er mugne, tilgængelige vat dyppet i alkohol tørre, og derefter rent vådt håndklæde til at skrubbe rene, og tør grundigt ordentlig samling . Men opmærksomheden bør ikke placeres i solens eksponering, eller nye tøj kan falme i gamle tøj.
Hvis kappen skal renses, så opmærksom på, at vandtemperaturen ikke er for høj, og brugen af ​​neutral detergentopløsning, vasket når de er tørre, tilgængelig bøjle pat, som gør det muligt fyldstoffet at genoprette voluminøsitet, men også lette fyldstof er helt tør, Forhindre mugne.
Det bedste valg af Moncler Vest Herre Outlet dunjakke rengøring dunjakke rengøringsmiddel. På grund af deres neutrale, reducere de skadelige virkninger af protein fiber, og har fremragende vaskeevne og beskyttelse opsonisering, vasket glans og fluffy at opretholde det indre af kappen stof. Ved rengøring Ned, Ned først gennemvædet i vand og derefter anbragt i 20 til 30 gram jakke rengøringsmiddel, døbt opvarmet med 4 kg vask, blød i 20 minutter, med snavs på pels børste rent tøj, Skyl derefter med vand.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Moncler Dame Salg - Billig Dame Moncler Expansion Down Jakke 2014

Moncler Dame Salg Billig Dame Moncler Euphemia Long Coats

Billig Moncler Tib Vest Herre Steel Moncler Vest Herre Udsalg