2017 Moncler Jakke Udsalg Moncler Jakke Dame


Udsalg 2017 Moncler Cercis Dame Jakke Lyserød
Fordi butikken rabatter normalt starter ved midnat (dvs. nul fredag) Thanksgiving ende,Moncler Jakke Dame Thanksgiving begyndte den næste dag, købe billige person skal flygter fra hastet til indkøbscenter i kø for at købe billige varer, som også kan være Som en "sort fredag" en oprindelse. Denne adfærd har et meget levende argument, kaldet Early Bird (early bird).
Down jacket skal være håndvask, må ikke vaskes. 2017 Moncler Jakke Udsalg I indersiden af ​​jakken er syet trykt med en lille vedligeholdelse og vaskeanvisning etiket, vil omhyggelige mennesker oplever, at 90% af den dunjakke markeret til at blive vasket i hånden, bør ikke tør, fordi tør sirup anvendes, vil påvirke varmen, men også gøre klud aldring . Maskintvasket og tørt, blev vridd efter dunjakken, kan let føre til ujævn tykkelse af fyldstofet, hvilket gør tøjformen, der påvirker skønheden og varmen.
Moncler Jakke Hvis dunjakken ikke er snavset, kan du bruge renseri. Med et håndklæde dyppet i benzin krave, manchetter, bryst, osv forsigtigt tørre, efter at olien er fjernet med et tørt håndklæde aftørring farvet med benzin, benzin kan bæres efter fordampe.
Hvis dunjakken er for snavset,2017 Moncler Jakke kun brugen af ​​den samlede vaskemetode. Først dunjakke i koldt vand blød i 20 minutter. Med 2 spiseskefulde vaskemiddel i vandtemperaturen på 20-30 ℃ i vandet og rør godt, og derefter i vandet fjernet og presset ud af vanddunken, blød i 5-10 minutter. Fjern dunjakken fra vaskeopløsningen, fliselagt på en ren plade, med en blød børste dyppet i vaskevæsken indefra og udenfor forsigtigt skrubbe. Efter krat rense tøj i carry skyl vaskevæske flere gange, derefter skyllet 2 gange i varmt vand på 30 °.] C og derefter anbragt i rent vand til skylning 3 gange til fuldstændig fjernelse sæberester. Skyl den tørre dunjakke med et tørt håndklæde og sug forsigtigt vandet ud og tør det i solen eller i det ventilerede område. Tør, med en pind forsigtigt at trykke på tøjsiden, så dunjakken for at genoprette den originale fluffy bløde.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Moncler Dame Salg - Billig Dame Moncler Expansion Down Jakke 2014

Moncler Dame Salg Billig Dame Moncler Euphemia Long Coats

Billig Moncler Tib Vest Herre Steel Moncler Vest Herre Udsalg