2017 Moncler Jakke Udsalg-Billig Moncler Jakke


Billig 2017 Moncler Nerium Dame Jakke Lyserød
Gennem Moncler Jakke Udsalg ovenstående del af de grundlæggende begreber, så dunjakke og vi vil tale om valget af dunjakke.
Lugt smagen af ​​dunjakke, hvis du finder skarp eller ildelugtende ignoreret direkte. Det er blevet forklaret, at gåsfløjl dyrt end grunden er, at gåsfløjl smagfuld og duckweed smag. Men som jeg allerede har nævnt, den måde and og gås behandlingen er den samme, smage fløjl (enten gås eller and) er alle deklasserede produkter, ikke købe.
Kig på de grundlæggende Moncler Jakke oplysninger er angivet på etiketten dunjakke er komplet, hovedsagelig herunder kashmir, opkræve ned på mængden, typen og producent af fnug grundlæggende oplysninger, men generelt ikke indeholder oplysninger fluffy, og dette punkt kan du direkte konsultere indkøbsguide medlemmer.
Rør forsigtigt den indre jakke, hvis du føler prikken, er at forklare den højere denne kjole i fjer af indhold (se ovenfor begreber om de specifikke årsager "ned"), bør kvaliteten ikke være meget godt. Hvis du føler ubehageligt sting, så er dette stykke tøj relativt højt kashmir, varme er bedre.
Derefter kan du har lyst til et par stykker ned jakke sammen, med samme intensitet, holde overfladen af ​​tøjet, jo hurtigere restitutionstid af dunjakke bedre kvalitet (vis fluffy). For den samme mængde cashmere dunjakke, jo større volumen (jo mere fluffy dunjakke) jo bedre kvalitet.
2017 Moncler Jakke Endelig klappe ned kraft er, hvis der er støv eller fnug sker, betyder det, at denne jakke sin anti-kashmir stof eller syet dårlig øje for stor, vil dette Yuechuan Yue jakke jakke tynd, vandtæt og åndbar Sex vil ikke være for godt, for det anbefales ikke at købe.
Hele er ikke meget snavset eller bare lidt beskidt. 2017 Moncler Jakke Udsalg I begge tilfælde må dunjakke måske ikke rengøre hele. Fordi de generelle dunjakke stof er ikke bange for vand, så længe et par dråber opvaskemiddel krave net eller i beskidte sted, efter et par minutter kan du tørre med en våd håndklæde dekontaminering, hvis ikke rense det igen, kan mere gentages flere gange. Hvis olien, benzin og forsigtigt aftørring med et håndklæde dyppet i kraven, manchetter, bryst, etc., fjernes med et tørt håndklæde aftørring farvet med benzin, kan benzinen bæres efter fordampe.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Moncler Dame Salg - Billig Dame Moncler Expansion Down Jakke 2014

Moncler Dame Salg Billig Dame Moncler Euphemia Long Coats

Billig Moncler Tib Vest Herre Steel Moncler Vest Herre Udsalg